Gdje se nalazim:    Naslovnica ToL Blog Oaza prirode i društva

Oaza prirode i društva

Lidija | Nedjelja, 03 Svibanj 2015 |

U posljednje vrijeme sve više i više ljudi kupuje organsko voće i povrće, voće i povrće proizvedeno od strane malih poljoprivrednih gospodarstava, kupuje zdravu hranu, jako pazi što jede, pazi što stavlja u svoje tijelo.

Naše tijelo je naš hram. Nekada imam osjećaj da se ponašamo bolje prema svome autu, nego prema svome tijelu.  U auto npr. nećemo uliti vodu umjesto ulja, ili ulje umjesto benzina. Ali, u svoje tijelo ubacujemo sve i svašta iako smo svjesni da radimo sebi na štetu. Hranimo ga nezdravom hranom, zanemerujemo ga. Ali, bez svoga tijela ne možete ništa. Naše tijelo je naše neprocjenjivo bogatstvo. Naše tijelo je naš doživotni partner od kojega se ne možemo rastati ili napustiti ga.

Zato ga trebate hraniti zdravo i sa ljubavlju. Kako bi nam omogućili lakši pristup zdravim proizvodima sve više malih poduzetnika otvara mjesta gdje se prodaje organska i prirodna hrana. Takvo jedno mjesto je i voćarna „Priroda i društvo“ u Zagrebu u ulici Vlade Gotovca 9a.

To nije obična voćarna. U „Prirodi i društvo“ možete kupiti prekrasno voće i povrće, začinsko bilje, ulje, tjesteninu, ali na tom prekrasnom mjestu dobiti ćete puno..puno više.

Prije smo mogli prodavati samo proizvod, ali danas baš i ne. Možemo prodati jednom, ali drugi ili treći put ne. Današnji kupac uz proizvod  želi i emociju. Onu pravu emociju koja će doprijeti do njega, koja će ga učiniti drugačijim, posebnim. Emociju, koja će mu dati nešto više od samog proizvoda. Možda osjećaj da je poseban, osjećaj pripadnosti, osjećaj sreće, osjećaj mira...
Tko će uspjeti u ova naša vremena? Samo oni koji su hrabri i drugačiji. „Priroda i društvo“ je definitvno drugačija.

Čim zakoračite na vrata „Prirode i društva“ dočeka vas osmjeh i zarazna energija. Dočeka vas i iskrenost. Jednom sam ušla unutra i htjela kupiti naranče. Kada sam krenula puniti vrećicu jedan od vlasnika mi je rekao: „Ispričavam se nemojte ih stavljati u vrećicu, jer ih povlačimo iz prodaje. Nisu dobre.“

Ostala sam zapanjena i zahvalna na tome što sam našla „Prirodu i društvo“, jer nisam našla samo voćarnu, nego sam našla mjesto gdje misle na mene i nije im cilj samo prodati, nego imati zadovoljne i sretne kupce koji će izlaziti sa osmjehom na licu.

Ako želite kupiti prekrasno voće, povrće, začinsko bilje, jako..jako fine sokove i još puno toga uz personalizirani pristup i veliki osmjeh „Priroda i društvo“ je mjesto za vas.

Uživajte!

Pratite nas na Facebook.u     Pratite nas na Twitter.u

Ukoliko želite još više informacija kako živjeti uspješniji i sretniji život i posebna iznenađenja koja dijelimo samo u newsletter.ima, registrirajte za naš newsletter nawww.tasteoflife.hr

 

Budite sretni, uspješni i nezaustavljivi!

Lidija Pehlić

 

 

Što je vaša strast?  Što vi i samo vi možete dati svijetu i unaprijediti živote drugih ljudi?

Više članaka od autora Lidija

Login to post comments


newsletter_subscribe

oglasavanje

MEA web banner 275x150px FINAL2b

Copyright 2018 Taste of life. Sva prava pridržana.