Gdje se nalazim:    Naslovnica Taste of Life TV S osmijehom kroz život

S osmijehom kroz život

Lidija | Petak, 06 Prosinac 2013 |

Dragi moji, današnji Taste of Life TV malo je drugačiji. Prije nekoliko tjedana provela sam prekrasan dan sa ekipom 24sata TV, snimajući prilog kako živjeti s osmijehom.

Osmjeh je nešto što uvijek, baš uvijek možemo izabrati i kreirati život sa osmijehom.

Svaki dan imamo izbor: živjeti sa osmijehom ili živjeti bez osmijeha. Što nas košta „staviti“ osmijeh na lice? Ništa.

Osmijeh i pozitivan stav privlače prekrasne stvari, događaje i ljude u naš život.

Kada smo sretni naši hormoni rastu i smiju se zajedno s nama.

Vjerujem da svatko od nas želi biti duboko voljen i da bez te ljubavi nikada nećemo pronaći sreću za kojom žudimo. Bez obzira na to koliko novaca zarađujete ili kako lijepo izgledate, u srži onoga što jeste, želite biti voljeni i želite biti sretni.

Media

Da bi bili sretni, moramo izaći iz svoje zone komfora. Moramo krenuti u nesigurnost i naučiti biti sigurni u nesigurnosti.

Vaša je dužnost osloboditi se i izraziti svaki djelić sebe bez isprike tako jasno da osvijetli svako srce koje dotaknete poput krijesnice, uključujući i vlastito.

Trebate živjeti, voljeti, biti sretan bez isprike i suzdržavanja.

Kada govorim o tome da trebamo biti sretni bez obzira što nam se događa u životu u velikom broju slučajeva se javljaju ista pitanja: „Biti sretan uvijek? Nemoguće. Ne mogu biti sretna kada nemam razloga za sreću. Kako ću biti sretna kada je sve crno oko mene?“

Uvijek, baš uvijek možemo naći nešto u našem životu zbog čega možemo biti sretni. Uvijek.

Samo mi to zaboravljamo. Ne želimo izaći iz svoje zone komfora, iz svoje tzv.zone sigurnosti. U toj zoni sve nam je poznato i bolje je biti manje sretan nego krenuti u nešto novo ne znajući kako će biti tamo negdje u nepoznatom i ne znajući kako će se to nešto novo završiti.

Većina nas ide kroz život radeći ono što mislimo da bismo trebali raditi i biti, pod utjecajem društva koje nas okružuje. Iskustva i ljudi oblikuju naša uvjerenja, stavove, percepcije, do onog dana kada shvatimo da je način na koji se osjećamo i mislimo drukčiji.

Nema ničeg slobodnijeg i ljepšeg od osobe koja živi sa osmjehom i koja zna da sve što se događa u životu, događa se zbog nekakovog razloga. Kada postanete svjesni i naučite živjeti na takav način dobivate moć s kojom možete pomaknuti planine i stvoriti sve što poželite.

Da bi živjeli na takav način potrebno je vrijeme kako bi to naučili (netko to ima urođeno u sebi, ali netko nema) i  strpljenje kako bi izdržali neke situacije koje će se događati u životu, a nisu uvijek najljepše.

Nemojte zaboraviti „nabaciti“ osmijeh svaki dan na svoje prekrasno lice.

 

Najbolje stvari događaju se na kraju!

Kako vi živite svoj život? Da li možete „nabaciti“ osmjeh na lice i reći: „Ja sam sretna i ostvariti ću sve što poželim.“

Napišite komentar dolje, podijelite vaša razmišljanja. Samo zajedno možemo promijeniti svijet.
Ako vam se sviđa tekst pošaljite vašim prijateljima, podijelite ga na društvenim mrežama.
Like! Tweet!  Hvala vam od srca. Ukoliko želite još više informacija kako živjeti uspješniji i sretniji život i posebna iznenađenja koja dijelimo samo u newsletter.ima, registrirajte za naš newsletter na www.tasteoflife.hr ili u naš Taste of Life Club.

Budite sretni, uspješni i nezaustavljivi!

Lidija


Frizura: Studio „S“ ; Frankopanska 9; 10000 Zagreb

Više o "Studio S" - kliknite

Nokti: „Mea Studio za nokte i njegu tijela“
Crvenog križa 23, Zagreb

Više  o  „Mea Studio za nokte i njegu tijela“ - kliknite

Više članaka od autora Lidija

Login to post comments


newsletter_subscribe

oglasavanje

MEA web banner 275x150px FINAL2b

Copyright 2017 Taste of life. Sva prava pridržana.