Gdje se nalazim:    Naslovnica

Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti i Uvjeti korištenja
Izjava o privatnosti i Uvjeti korištenja obuhvaća informacije o prikupljanju i u upotrebi osobnih podataka članova Kluba Taste od life, te svih posjetitelja portala www.tasteoflife.hr.

Arhitektura života d.o.o. vlasnik je portala www.tasteoflife.hr i pri korištenju  portala www.tasteoflife.hr, primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj.

Način korištenja
Molimo vas da se pročitate i informirate se o načinu prikupljanja, korištenja i upotrebe vaših osobnih podataka, te Uvjetima korištenja, jer korištenjem bilo kojeg dijela portala www.tasteoflife.hr , sadržaja ili usluge suglasni ste sa Uvjetima korištenja te ste ih obvezni provoditi.

Vaša privatnost i vaše zadovoljstvo nama je na prvom mjestu.

Sva prava su pridržana. Svi materijali sadržani na portalu www.tasteoflife.hr i materijali vezani na Klub Taste of life podložni su Zakonu o zaštiti autorskih prava i/ili zaštitnog znaka. Portal www.tasteoflife.hr pruža informacije na njegovom serveru kao javnu uslugu korisnicima te zadržava pravo promjene sadržaja informacija bez prethodne najave. Pristupom na stranice www.tasteoflife.hr prihvaćate prava i obveze i uvjete korištenja.

Prilikom učlanjenja u Klub Taste of life prikupljamo podatke koje nam korisnik dobrovoljno da.
Podaci koji su potrebni prilikom učlanjenja u Preminum članstvo Kluba Taste od life, potrebni su radi registracije, izdavanja računa te informiranja o novim pogodnostima Kluba Taste of life.

Plaćanje PREMIUM članstva vrši se na:

Primatelj:
Arhitektura života d.o.o.
Vlaška 83/1
10000 Zagreb
Hrvatska

Poziv na broj: OIB privatne osobe – korisničko ime
Banka: Splitska banka, Societe Generale Group
Žiro – račun: 233003 – 1100441191


Ako imate bilo kakovih pitanja i nedoumica, slobodno nam se obratite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Korištenjem sadržaja korisnik prihvaća sve rizike koje nastupaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj www.tasteoflife.hr  isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Arhitektura života d.o.o. kroz web site www.tasteoflife.hr ima pravo distribuirati korisniku informativne poruke e-mailom ili pismenim putem kojima informira svoje korisnike o svim uslugama za korištenje portala.

Korisnik portala
www.tasteoflife.hr je vlasnik svih autorskih prava nad svim sadržajima portala (tekstualni, vizualni, audio i video materijali, baze podataka, programerski kod). Svako neovlašteno reproduciranje, distribuiranje ili korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole TOL, smatra se kršenjem autorskih prava.

Cijene usluga kao i sve ostale naknade utvrđene su cjenikom važećim u vrijeme korištenja usluga. Cjenikom se mogu odrediti posebni modeli, te posebne usluge. Na usluge utvrđene ugovorom primjenjuju se uvjeti navedeni ugovoru za vrijeme trajanja ugovora.

Registracija korisnika
Kod postupka registarcije korisnik će odabrati korisničko ime i lozinku, te je obvezan navesti točne podatke potrebne za registaraciju. Ukoliko korisnik ne postupa u skladu sa gore navedenim krši Uvjete korištenja. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je odgovoran za svu eventualnu nastalu štetu neautoriziranim korištenjem njegovog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti prouzročene njegovim korištenjem usluga portala  www.tasteoflife

Obveze korisnika
Korisnik se obvezuje da registracijom prihvaća Uvjete korištenja , te da neće koristiti sadržaj i usluge portala ne nezakonit način.
Korisnicima portala zabranjeno je:

•    Objavljivanje sadržaja koji krše hrvatske i/ili međunarodne zakone, uvredljive, vulgarne i prijeteće sadržaje
•    Objavljivanjem s namjerom lažnih sasržaja, koji bi mogli nanijeti štetu drugim korisnicima
•    Lažno predstavljanje
•    Objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima
•    Objavljivanje sadržaja koji sadrže viruse, crve, trojane ili bilo koji softwer koji može nanijeti štetu

Zaštita privatnosti
www.tasteoflife se obvezuje da će u najvećoj mjeri štiti privatnost svi podataka prikupljenih od korisnika portala prilikom registracije ili na neki drugi način. Prikupljene e-mail adrese neće ustupati ili prodavati trećim osobama.

Komentiranje
Komentari i sadržaji (Forum i Blog) objavljeni na portalu www.tasteoflife ne odražavaju stav vlasnika i uredništva. Stavovi objavljeni u tekstovima autora nisu nužno stavovi redakcije. www.tasteoflife ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja Uvjeta korištenja i pravila komentiranja.

Rješavanje sporova
U slučaju spora www.tasteoflife i korisnik suglasni su sa mirnim rješenjem sporova, uključujući i sporove koji proizlaze iz tumačenja i primjene Općih uvjeta korištenja. Ukoliko nije moguće mirno rješenje spora nadležan je sud u Zagrebu.


newsletter_subscribe

oglasavanje

MEA web banner 275x150px FINAL2b

Copyright 2018 Taste of life. Sva prava pridržana.